Gå med i Bergmans vänner!

Som medlem i Bergmans vänner får du förhandsvisningar av säsongernas kollektioner, klubbkvällar med fina erbjudanden och möjlighet att välja ut det bästa inför säsongernas realisationer i lugn och ro.

 

Du får tillfälle att komma ner till affären någon kväll innan reorna börjar så att du kan välja ut de bästa bitarna! Lite då och då har vi även speciella erbjudanden till våra klubbmedlemmar.

 

För att bli medlem behöver du bara fylla i formuläret här intill. E-post måste fyllas i, och genom att även ange t.ex mobilnummer och postadress ger du oss rätt att kontakta dig även på dessa sätt med exempelvis presentkort och annan marknadsföring.

 


 

Information om personuppgiftshantering

Genom att registrera dina personuppgifter samtycker du till att vi, i egenskap av personuppgiftsansvarig, använder uppgifterna för att kunna erbjuda dig bonusar och kunna kontakta dig.

 

Du väljer själv vilka utskick du vill ta emot och hur du vill ta del av utskicken genom att ange dessa uppgifter (E-post är dock en nödvändighet för att vi ska kunna kontakta dig).

 

Dina personuppgifter behandlas hos oss i enlighet med EU:s dataskyddsförordning, GDPR. Du som kund medger att vi får tillföra och uppdatera sina kunddatabaser med sådana personuppgifter som utgör en

förutsättning för effektiv och god kund- och registervård, som till exempel korrekta namn- och adressuppgifter för såväl post- som telekommunikation. Uppgifterna kommer att användas för att fullgöra våra åtaganden gentemot dig som kund, för att informera dig om erbjudanden samt övrigt i marknadsföringssyfte.  Du har rätt att ta del av de personuppgifter om dig som finns i vår kunddatabas. Detta görs genom en skriftlig egenhändigt undertecknad begäran till:

Bergmans Konfektions AB

Box 405

751 06 Uppsala