Gå med i Bergmans vänner

Som medlem i Bergmans vänner får du förhandsvisningar av säsongernas kollektioner, klubbkvällar med fina erbjudanden och möjlighet att välja ut det bästa inför säsongernas realisationer i lugn och ro.

 

Du får tillfälle att komma ner till affären någon kväll innan reorna börjar så att du kan välja ut de bästa bitarna! Lite då och då har vi även speciella erbjudanden till våra klubbmedlemmar.

 

För att bli medlem behöver du bara fylla i formuläret här intill. Ange gärna dina storlekar så håller vi reda på dem om dina nära och kära tittar in - kanske med en present i åtanke!

smoking, festkläder, klubb, oscar jacobson

Fält markerade med * måste fyllas i.

Har du problem med att skicka formuläret från din dator? Du kan även e-posta uppgifterna ovan till  info@bergmanskonfektion.se

Skickar formuläret…

Servern påträffade ett fel.

Formuläret togs emot.

Captcha Image

Information om personuppgiftshantering

Genom att registrera dina personuppgifter samtycker du till att vi, i egenskap av personuppgiftsansvarig, använder uppgifterna för att kunna erbjuda dig bonus och kunna kontakta dig. Du väljer själv vilka utskick du vill ta emot och hur du vill ta del av utskicken t ex via e-post eller SMS. Enligt Personuppgiftslagen har du rätt att få information om hur dina personuppgifter behandlas.

 

Dina personuppgifter behandlas hos oss i enlighet med gällande persondatalagstiftning. Du som kund

medger att vi får tillföra och uppdatera sina kunddatabaser med sådana personuppgifter som utgör en

förutsättning för effektiv och god kund- och registervård, som till exempel korrekta namn- och adressuppgifter för såväl post- som telekommunikation. Uppgifterna kommer att användas för att fullgöra våra åtaganden gentemot dig som kund, för att informera dig om erbjudanden samt övrigt i marknadsföringssyfte.  Du har rätt att ta del av de personuppgifter om dig som finns i vår kunddatabas. Detta görs genom en skriftlig egenhändigt undertecknad begäran till oss. Aktuell postadress finner du här på vår hemsida.